Iti amintesti ultima data cand ai incercat sa mergi la sala, ce reactii ai starnit in jurul tau? Toata lumea te-a laudat si a fost mandra de tine pentru ca oamenii stiu ca nu e usor sa iei aceasta decizie pe care o amani poate de ani de zile. Spunem “ai incercat” deoarece stim ca majoritatea femeilor care merg la o sala renunta dupa 2 luni.

In prima luna este entuziasmul “noului”, felul in care corpul tau se energizeaza intr-un fel nou pentru el. In a doua luna incepi sa tragi de tine, sa-ti faci timp sa mergi si deja incepe sa ti se para greu.

O obisnuinta noua se formeaza si este acceptata de “sistem” dupa practicarea noii activitati 21 de zile consecutiv. Avand in vedere ca sportul nu il vei face zilnic este nevoie de 2-3 luni ca acesta sa patrunda in corpul si in mintea ta ca un obicei. Este un sentiment minunat sa te duci la sala pentru ca VREI, pentru ca organismul ti-o cere, nivelul de energie ti-o cere versus sa te duci la sala ca ti-ai propus si ti-e greu. Totul atunci devine usor, devine parte din viata ta.

De ce nu te tii de sport? Cel mai frecvent motiv este acela ca nu ai prioritizat aceasta noua activitate in viata ta. In momentul in care iti pui orele de sport in agenda stii ca nimic nu poate interveni in programul tau de “energizare”. Stii sigur ca in zilele stabilite la orele stabilite acesta este programul tau si nimeni si nimic nu-l poate schimba. Asa ca te sfatuim sa sa treci peste perioada de tatonare, cea mai grea si sa aduci sportul in viata ta ca pe orice alt obicei: asa cum mergi la serviciu sau te intalnesti cu prietenii.

Pentru inceput inscrie-te la o sala sau la un studio cu conditia sa fie aproape ori de casa ori de serviciu. Fa-ti abonament: orice activitate fizica este benefica organismului tau! Multumeste-ti in fiecare zi pentru decizia luata. Corpul tau iti va multumi si el.

Ai incercat deja in trecut sa mergi la o sala de fitness si nu ai reusit sa te tii? Printre motive au fost si aglomeratia sau privirile indiscrete ale barbatilor? Ca sa eviti aceste lucruri te invitam la Balance Studio Woman!

Balance Studio Woman este primul studio profesional de pilates exclusiv feminin din Bucuresti. La noi nu e niciodata aglomerat deoarece functionam pe baza de programari si avem un numar limitat de participante la clase. In functie de obiective, iti oferim consultanta GRATUITA ca sa poti alege antrenamentul cel mai potrivit pentru tine.

Practicand regulat cursurile oferite de noi vei obtine mult ravnitul ECHILIBRU BODY&MIND.

Citind acest articol ai facut deja primul pas in a lua decizia de a face sport. Urmatorul este sa vii la noi si sa iti faci abonament.

Nu uita: sta in puterea ta si numai a ta sa duci un stil de viata sanatos si sa ai grija de tine!