Un nou timp de antrenament isi face simtita prezenta si in Romania, in ultimii ani, mai exact barre-ballet sau balet fitness.  Dar ce presupune mai exact acest tip de miscare? Este mai eficient decat Pilates? Poate participa oricine? Trebuie sa fi facut balet inainte pentru a putea participa cu succes la o astfel de clasa? Acestea sunt doar cateva din multele intrebari care ne sunt puse de cand am imbratisat si noi acest serviciu. Vom raspunde la toate aceste curiozitati in acest articol.

Este mai eficient decat Pilates?

Fiecare tip de antrenament este eficient, in functie de obiectul setat. Barre Ballet este o combinatie intre exercitii din balet, Pilates si yoga. Fiecare curs este personalizat pe nivelul persoanelor care participa si pe rezultatele urmarite de acestea. Ca raspuns concret la intrebare, putem spune ca ambele metode sunt la fel de eficiente, diferenta facand-o tipul exercitiilor si dinamica acestora.

Poate participa oricine?

Da! Indiferent de conditie fizica sau varsta, Barre Ballet este pentru toata lumea! Fie ca va doriti sa pierdeti in greutate, sa corectati postura, sa scapati de dureri cervicale sau sa dobanditi gratia si eleganta unei balerine. acest tip de antrenament garanteaza rezultate rapide.

Trebuia sa ai un background de balet pentru a face fata antrenamentelor de Balet Fitness?

Nu! Pasii se vor invata de la 0, sunt selectate miscari ample dar simple, pe care oricine le poate efectua, indiferent de mobilitate sau flexibilitate.

De ce sa aleg Barre Ballet si nu altceva?

Ce face aceasta tehnica deosebita este eleganta cu care se desfasoara. Muzica clasica, pasii din balet, miscarile gratioase dar solicitante, toate acestea imbraca aceste cursuri intr-un aer aristocrat, diferit fata de celelalte antrenamente.

Te asteptam sa descoperi o alta perspectiva a sportului!

Cu drag,

Balance Studio Woman