Auzim tot mai des si pe cat mai multe canale de tehnica Pilates, insa foarte multa lume este inca reticenta la ideea falsa ca aceste exercitii sunt foarte solicitante sau ca necesita o anumita conditie fizica sau un istoric sportiv pentru a le putea executa.

Fie ca nu ai fost niciodata la o clasa de pilates sau nu ai practicat niciun tip de sport, iata ce trebuie sa stii inainte de a te hotari sa ne faci o vizita:

  • Pilates este o activitate ce imbina perfect nevoile fundamentale ale oricarui om: echilibru si miscare. Este un tip de antrenament care ne ajuta in tonifierea muschlor (abdomen, coapse, spate), stretching, pentru a scapa de durerile de spate sau pentru a capata o postura mai buna.
  • Printre principiile de baza ale Pilates-ului se numara:

– Respiratia: un rtim echilibrat al acesteia permite oxigenarea si detoxifierea tuturor celulelor si tesuturilor.

– Concentrarea:  Creierul se poate concentra mai bine pe miscarile corpului, astfel inca sa poti face exercitii cu 100% precizie.

– Controlul: Vei invata sa iti controlezi miscarile, creierul si respiratia, pentru a executa fiecare exercitiu corect.

La Balance Studio Woman folosim cel mai eficient aparat pentru Pilates, Reformer. Este un aparat special conceput de parintele Pilates-ului, Joseph Pilates. Acesta a fost folosit initial in Primul Razboi Mondial, pentru a ajuta soldatii sa se refaca mai rapid, ulterior fiind folosit de sportivi pentru a-si creste performanta.

Pilates Reformer te va ajuta sa iti cresti flexibilitatea, sa iti tonifivi musculatura si sa iti corectezi postura intr-un mod controlat, personalizat pe nevoile si nivelul tau de pregatire. Acest aparat ofera o gama larga de exercitii, potrivita oricarui nivel si oricarei varste.

Te asteptam,

Balance Studio Woman