Iti doresti sa participi la Clasele de Pilates, de grup, ale Balance Studio Woman si nu stii ce trebuie sa faci?

Nimic mai simplu! Chiar daca nu ai abonament, te poti inscrie on-line la clasa pe care o doresti. Pentru aceasta trebuie sa iti faci un cont de utilizator (dureaza 1 minut) . Datele tale de inscriere nu sunt vizibile pentru ceilalti utilizatori.

Afla cum trebuie sa procedezi accesand link-ul :

http://www.balancestudiowoman.ro/programari/

Aici vei vedea calendarul claselor de grup.

Daca vii pentru prima data la noi, ar fi de preferat sa te prezinti cu 10 minute inainte de inceperea cursului, ca sa iti explicam tot ce ai nevoie sa stii inainte de antrenament. Achiti sedinta in receptie sau incerci gratis, daca esti invitata de o clienta a studioului.

Iti plac antrenamentele Pilates Reformer? Pentru programare ne poti suna la numarul de mobil 0724167224, intre orele 16:30-20:30 (L-V).

Orar clase Reformer: L-V 08:00-21:00. Iti amintim ca numarul de locuri disponibile este limitat si se ocupa in functie de cerere.

De asemenea, ne poti scrie la adresa balancestudiowoman@gmail.com sau ne poti trimite un mesaj privat pe pagina noastra de Facebook.

Ca si echipament,  nu ai nevoie de ceva special. Ar trebui sa porti haine lejere, din bumbac, de preferinta nu foarte largi:  un tricou si o pereche de colanti este echipamentul perfect pentru pilates.  In picioare e bine sa porti sosete, cipici sau incaltaminte tip balerini cu talpa antiderapanta.  La orele de Cardio si Fitball iti recomandam sa porti incaltaminte sport.

Apa si ceaiul iti sunt  oferite din partea casei.

Prosopul trebuie sa il aduci tu si este obligatoriu sa il folosesti la contactul cu salteaua.

Cum ajungi la noi? Foarte simplu!

Locatia studioului este strada Tunari nr.55, etaj 1, sect.2, Bucuresti.

La numai 2 min de mers pe jos se afla statia de metrou Stefan cel Mare(vis-a-vis de sediul IGPR). Mai poti ajunge cu tramvai nr 1 sau 46, autobuz 135, 330, 335 .

Pe strada exista locuri de parcare la liber, fara rezervare.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului
Tel. Info Consumator: 0219551
http://www.anpc.gov.ro

DATE FIRMA

  • S.C. Balanced Body SRL
  • Soseaua Pantelimon nr.254
  • CUI 29028476
  • J40/10251/2011