The practice of nurturing mind, body & spirit.

Dana Olanescu (Rada) este fondatoarea Balance Studio Woman.

Ideea infiintarii acestui studio i-a venit din dorinta de a oferi femeilor din Bucuresti un loc dedicat exclusiv lor, in care sa practice exercitii fizice inteligente, care sa le lucreze atat corpul cat si mintea si sa le creioneze un trup suplu si tonifiat.

Cu Metoda Pilates a facut „cunostinta” prin vara anului 2007, intr-o sala de sport din Benidorm, Spania . I-a placut atat de mult incat urmarea a fost fireasca : cursuri intensive de pilates la saltea si de Reformer (in sali de fitness si studiouri de renume din Spania (Metropolitan, Pilates Zenter Woman, Akro Studio), workshop-uri, conferinte si seminarii cu tematica specifica.

In 2011 a urmat cursurile de instructor autorizat pilates MAT &Reformer, organizate de Life Sport Academy in centrele Urban Pilates (Valencia). Tot acolo, a sustinut primele clase de pilates Reformer in calitate de instructor autorizat. La sfarsitul anului 2011 a decis sa infiinteze propriul centru de pilates, ca un demers pentru miscare, sanatate si stare de bine.

Asa a luat fiinta, in iulie 2012, primul si singurul Studio de Pilates exclusiv pentru femei din Bucuresti.